Fındık toplamaya giderken ölüme gittiler

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, ilçenin Damudere köyüne bağlı Odadüzü Mahallesi’nde, fındık toplamaya giden aynı aileden insanları taşıyan...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 14:18
Fındık toplamaya giderken ölüme gittiler

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, ilçenin Damudere köyüne bağlı Odadüzü Mahallesi’nde, fındık toplamaya giden aynı aileden insanları taşıyan kamyonet kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada İsmet Aydın, gelini Ayşe Aydın, yeğeni Şenel Aydın ve Şenel Aydın’ın oğlu Zikrullah Aydın hayatını kaybetti. Kazada aynı aileden 3 kişi de yaralandı.
Cenazeler ve yaralılar, kurtarma ekiplerince uçurumdan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287