Fren yerine gaza bastı, 2 kadını ezdi

Sakarya ’da fren yerine gaza basan kadın sürücü, kaldırımda yürüyen 2 kadına çarptı, bir kadın aracın altında kaldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar, aracı kaldırarak kadını kurtardı. Kaza anı ve kadının kurtarılışı...

banner279
10 Eylül 2016 Cumartesi 17:17
Sakarya’da fren yerine gaza basan kadın sürücü, kaldırımda yürüyen 2 kadına çarptı, bir kadın aracın altında kaldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar, aracı kaldırarak kadını kurtardı. Kaza anı ve kadının kurtarılışı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Geyve ilçesi Namık Kemal Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında, Y.Y. idaresindeki 54 RG 267 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen Sevim Işık ile Yasemin Işık ’a çarptı. Kaza sonucu kadınlardan biri aracın altında kalırken, diğeri ise çarpma etkisiyle savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Bir anda toplanan onlarca kişi, aracı kaldırarak altında kalan kadını kurtardı. Aracın altında kalarak ağır yaralanan Sevim Işık ile hafif yaralanan Yasemin Işık ambulans ile Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.09.2016 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287