Gebze'li aile diyarbakır'daki sadırıda can verdi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün polis servisine bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, ziyaret için Gebze’den tatile geldikleri öğrenildi. Saldırıda yaralanan 2 kişinin durumunun...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 12:09
Gebze'li aile diyarbakır'daki sadırıda can verdi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün polis servisine bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, ziyaret için Gebze’den tatile geldikleri öğrenildi. Saldırıda yaralanan 2 kişinin durumunun ise kritik olduğu bildirildi.
Terör, yine sivilleri hedef aldı. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde her gün yüzlerce insanın aileleri ile birlikte yemek yiyip, çay içmeye ve tarihin güzelliklerini seyretmeye geldiği tarihi Ongözlü Köprü civarında dün PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla polis servisine düzenlenen terör saldırısında 5 kişi hayatını kaybetti, 5’i polis, 12 kişi de yaralandı. Saldırıda hayatını kaybeden anne Demet Yıldırım Aydın, bebeği Ceylan Naz Aydın, çocuğu Oğuz Aydın, Demet’in annesi Behiye Yıldırım ve kız kardeşi Derya Yıldırım ile yaralanan ailenin dedesi Necati Yıldırım ve damadı Muhammed Aydın’ın Gebze’den aile gezmesine geldikleri öğrenildi. Ailenin, tam bölgeden ayrılmak üzere araçlarına bindiği sırada patlamanın gerçekleştirildiği belirtildi.
Halen hastanede tedavi gören Necati Yıldırım ve damadı Muhammed Aydın’ın sağlık durumlarının kritik olduğu bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287