Günler sonra İstanbul’da bulundu

Bursa’da geçen hafta 25 bin lira değerinde züccaciye eşyasıyla çalınan ticari kamyonet günler sonra İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulundu.Bursa’da kamyonetiyle sokak sokak gezerek ev ve mutfak eşyaları satan Dursun Duyar’ın kapısının...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:55
Günler sonra İstanbul’da bulundu

Bursa’da geçen hafta 25 bin lira değerinde züccaciye eşyasıyla çalınan ticari kamyonet günler sonra İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulundu.
Bursa’da kamyonetiyle sokak sokak gezerek ev ve mutfak eşyaları satan Dursun Duyar’ın kapısının önünden çalan hırsızlar veresiye defteri dahil aracın içini tamamen boşaltarak park halinde bıraktı. 4 gün sonra gelen telefonla kayıp aracının İstanbul’da bulunduğu haberini alan Duyar aracını teslim alırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287