Hakkari Şemdinli’deki şehidin kimliği belli oldu

Hakkari Şemdinli’de çıkan çatışmada Bursalı uzman çavuş Zeki Uğur şehit oldu. Büyükorhan ilçesine bağlı Piribeyler Mahallesi’nde ikamet eden 25 yaşındaki uzman çavuşun şehadet haberi Uğur ailesini yasa boğdu. Aile fertleri ve yakını...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 17:15
Hakkari Şemdinli’deki şehidin kimliği belli oldu

Hakkari Şemdinli’de çıkan çatışmada Bursalı uzman çavuş Zeki Uğur şehit oldu.
Büyükorhan ilçesine bağlı Piribeyler Mahallesi’nde ikamet eden 25 yaşındaki uzman çavuşun şehadet haberi Uğur ailesini yasa boğdu. Aile fertleri ve yakını olan Piribeyler Mahalle Muhtarı İbrahim Kahraman cenazeyi teslim almak için Hakkari’ye gitti.
3 çocuklu ailenin bir ferdi olan Uğur’un cenazesinin yarın askeri uçakla Bursa’ya getirileceği, yetişirse Büyükorhan’daki törenin ardından köyünde toprağa verileceği belirtildi. Zeki Uğur’un bekar olduğu öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 28.08.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287