Hatay' sınırında patlama: 4 ölü, 4 yaralı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi yakınlarında Suriye sınırları içerisinde bulunan Atme Çadırkenti’nde meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Hatay Valiliğinden yapılan...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 23:37
Hatay' sınırında patlama: 4 ölü, 4 yaralı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi yakınlarında Suriye sınırları içerisinde bulunan Atme Çadırkenti’nde meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Bükülmez Mahallesi yakınlarında Suriye sınırları içerisinde bulunan Atme Çadırkenti’nde bir patlama meydana geldiği bildirildi. Hatay’daki çeşitli hastanelerine sevk edilen 8 yaralıdan 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise tedavisinin devam ettiği ve Suriye tarafında bulunan Atme Hastanesinde de yaralıların olabileceği ifade edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287