Hemşireye tekme atan saldırgan mahkemeye sevk edildi

Hemşire Ayşegül Terzi’yi metrobüste tekme atarak darp eden A.Ç, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamaya, inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme suçlarından 2. Sulh ve Ceza Hakimliği’ne sevk edildi....

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 15:48
Hemşireye tekme atan saldırgan mahkemeye sevk edildi
Hemşire Ayşegül Terzi’yi metrobüste tekme atarak darp eden A.Ç, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamaya, inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme suçlarından 2. Sulh ve Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
Hemşire Ayşegül Terzi’ye tekme attıktan sonra savcılık sorgusundan serbest bırakılan ve dün akşam tekrar gözaltına alınan A.Ç, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamaya, inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme gerekçesiyle 2. Sulh ve Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. A.Ç savcılıktaki ifadesinde susma hakkını kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2016 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287