İş yerini kurşunladı, otomobilde başından vuruldu

Gaziantep’te bir iş yerini kurşunlayan Talip Güner, otomobilinde ev tüfeği ile vurularak öldürüldü.İddiaya göre, Gaziantep’te yaşayan komşu Ayata ve Güner aileleri arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 12:51
İş yerini kurşunladı, otomobilde başından vuruldu

Gaziantep’te bir iş yerini kurşunlayan Talip Güner, otomobilinde ev tüfeği ile vurularak öldürüldü.
İddiaya göre, Gaziantep’te yaşayan komşu Ayata ve Güner aileleri arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile tartışma sakinleşirken, olayı öğrenen 29 yaşındaki Talip Güner, Binevler Mahallesi’nde bulunan ve Ayata ailesine ait iş yerinin önüne giderek, rast gele ateş etti. Talip Güner, Kızılhisar Mahallesi’ndeki evine geri döndü. Ayata ailesi, yanlarında aldıkları silah ve tüfeklerle mahalleye gelerek, eve ve araca doğru ateş etti. Evin önüne 27 AY 681 plakalı otomobilini park eden Güner, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesiyle ağır yaralandı. Silah seslerini duyanların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Talip Güner, ambulansla Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Güner, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrasında her iki ailenin evlerinde arama yapan jandarma çok sayıda tabanca ve av tüfeği ele geçirirken, olayda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayla bağlantılı 5 kişi gözaltına alınarak, İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Kesin ölüm sebebi henüz belirlenemeyen Talip Güner’in cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287