İstanbul’da öfkeli koca dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı

İstanbul Ümraniye’de aldatıldığını düşünen koca dehşet saçtı. Eşinin yasak ilişki yaşadığından şüphelendiği kuaförü tabancayla öldüren koca, dükkandaki bir çocuğu ise yaraladı.Edinilen bilgilere göre olay, dün Ümraniye Namık...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 13:31
İstanbul’da öfkeli koca dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı

İstanbul Ümraniye’de aldatıldığını düşünen koca dehşet saçtı. Eşinin yasak ilişki yaşadığından şüphelendiği kuaförü tabancayla öldüren koca, dükkandaki bir çocuğu ise yaraladı.
Edinilen bilgilere göre olay, dün Ümraniye Namık Kemal Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde yaşandı. Eşinin ilişki yaşadığından şüphelendiği kuaför Mustafa A.’ya 49) ait dükkana gelen öfkeli koca Hüseyin Y. (55), etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Mustafa A.’yı vurarak öldüren öfkeli koca, kuaförde tıraş olan 3 yaşındaki Melih Emin Keskin’in de yaralanmasına neden oldu. Ardından evinin önüne giden Hüseyin Y., eşi Gönül Y.’yi (52) beklemeye başladı. Eşinin gelmesiyle tekrar silahını çeken koca, sokak ortasında kurşun yağdırmaya başladı. Zanlının silahından çıkar kurşunlardan eşi Gönül Y. ve olay yerinden geçen Hilal Şileli isimli bir kadın yaralandı. Bu sırada kuaförün vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine gitmeye çalışan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, zanlının karısına kurşun yağdırdığını gördü. Hemen olaya müdahale eden polis, zanlıya silahını bırakması uyarısında bulundu. Ancak polisin uyarılarını dikkate almayan zanlı, rastgele ateş açmaya devam etti. Bunun üzerine polis, öfkeli kocayı vurarak etkisiz hale getirdi. Hastaneye kaldırılan öfkeli koca hayatını kaybetti.
Olayda hayatını kaybeden Mustafa A.’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, yaralılar Melih Emin Keskin, Gönül Y. ve Hilal Şileli ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287