İstanbul’da polis merkezi yakınlarında patlama: 5 yaralı

İstanbul Yenibosna’daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.Yenibosna’da bir araçta saat 15.50 sıralarında 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında şiddetli patlama...

banner279
06 Ekim 2016 Perşembe 16:24
İstanbul Yenibosna’daki 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.
Yenibosna’da bir araçta saat 15.50 sıralarında 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında şiddetli patlama meydana geldi. Terör saldırısı olduğu değerlendirilen olayda, ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hızla hastanelere kaldırıldı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki ev ve araçlarda hasar meydana gelirken, ikinci bir patlama olabileceği ihtimali nedeniyle çevredeki okullar boşaltıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287