İstanbul’da şüpheli paket paniği

İstanbul Maltepe’de bulunan bir evin önüne bırakılan şüpheli paket, polisi alarma geçirdi.Maltepe Gülsuyu Mahallesi Akar Sokak’ta bulunan bir evin önüne bırakılan pankart ve bomba süsü verilmiş paket, polisi harekete geçirdi. Vatandaşların...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 10:20
İstanbul’da şüpheli paket paniği

İstanbul Maltepe’de bulunan bir evin önüne bırakılan şüpheli paket, polisi alarma geçirdi.
Maltepe Gülsuyu Mahallesi Akar Sokak’ta bulunan bir evin önüne bırakılan pankart ve bomba süsü verilmiş paket, polisi harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri üzerinde "Dersim’de düşene dövüşene bin selam" yazılı pankartı ve şüpheli paketin etrafını şeritle kapatarak zırhlı araçlarla çevirdi. Bomba uzman ekibi kıyafetini giydikten sonra şüpheli paketi fünyeyle patlattı. Kabloyla sarılı paket boş çıkarken, polis pankartı topladı.
Polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmaları sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 28.08.2016 12:25
Anahtar Kelimeler:
IstanbulPanikşüpheliPaket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280