Kimse bir şey anlamadı: Bir anda polisler geldi

Başkent’te bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin sinir krizi geçirerek silahını çekmesi polisi alarma geçirdi. Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde sinir krizi geçirdiği...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 20:48

Başkent’te bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin sinir krizi geçirerek silahını çekmesi polisi alarma geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde sinir krizi geçirdiği iddia edilen bankanın güvenlik görevlisi bankanın kapısını kilitleyerek silahını çekti. Görevli, bankadaki diğer çalışanlar tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi. Banka çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
Olay sırasında banka yakınında bulunan bir kişi, “Ben buraya yeni gelmiştim. İçeride birileri bekliyordu ne olduğunu fark edemedim. Baktım anında polisler geldi. Olay bankanın içinde oldu ama ben görmedim. İçeride güvenlik görevlisi bekliyordu kapı kapalıydı. Saati dolmuştu kapanma saati gelmişti ben ondan da fark edemedim. Polisler gelince gördüm. İçeriden güvenlik görevlisini kelepçeleyip götürdüler. Zaten bu hafta gelmişti o çocuk" dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280