Kına gecesi saldırısında ölü sayısı 57’ye yükseldi

Gaziantep’te 20 Ağustos 2016 tarihinde kına gecesine yapılan bombalı saldırı sonucu ölenlerin sayısı 57’ye yükseldi. Şahinbey ilçesi, Beybahçe Mahallesi’nde 36 gün önce meydana gelen bombalı saldırıda, ağır yaralı olarak hastaneye...

banner279
25 Eylül 2016 Pazar 12:50
Kına gecesi saldırısında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Gaziantep’te 20 Ağustos 2016 tarihinde kına gecesine yapılan bombalı saldırı sonucu ölenlerin sayısı 57’ye yükseldi.
Şahinbey ilçesi, Beybahçe Mahallesi’nde 36 gün önce meydana gelen bombalı saldırıda, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki Mahsun Nas, yaşam mücadelesini kaybetti. Önceki gece tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Mahsun Nas’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.
Mahsun Nas’ın cenazesi, Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı’nda, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul ve HDP Gaziantep İl Eş Başkanı Erkan Şahin’in de katıldığı cenaze töreni sonrası defnedildi. Öte yandan, yakınlarının yanı sıra birçok vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Nas’ın babası gözyaşı dökerek tabutuna sarıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 25.09.2016 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287