Kurban pazarında yer kavgası: 3 yaralı

Bilecik’in Gölpazarı ilçesindeki kurban pazarında yer kapma yüzünden çıkan çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. İddialara göre Karaağaç köyünde hayvancılık yapan Selçuk Şahin ile Karaağaç Köyü Muhtarı İbrahim Demir arasında yer yüzünden...

banner279
06 Eylül 2016 Salı 12:14
Kurban pazarında yer kavgası: 3 yaralı
Bilecik’in Gölpazarı ilçesindeki kurban pazarında yer kapma yüzünden çıkan çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
İddialara göre Karaağaç köyünde hayvancılık yapan Selçuk Şahin ile Karaağaç Köyü Muhtarı İbrahim Demir arasında yer yüzünden sözlü tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce araya köy muhtarının yanında bulunan Mehmet Demir (22) ve Suat Durmaz’da dahil oldu. Sözlü kavga fiili kavgaya dönünce Selçuk Şahin, bıçakla Karaağaç Köyü Muhtarı İbrahim Demir, Mehmet Demir ve Suat Durmaz’ı (30) bıçakla yaraladı. Yaralılar Gölpazarı İlçe Hastanesine kaldırıldılar. Sağlık durumu ağır olan yaralılardan İbrahim Demir, Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi.
Şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili olarak Gölpazarı Savcılığı soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287