Maganda dehşeti güvenlik kamerasında

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan maganda dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı. Dün gece yaşanan olayda, birbiriyle husumetli olan 4 kişi sokakta karşılaşarak kavga etmiş, kavgadan bir saat sonra sokağa dönen taraflardan biri silah ve...

banner279
18 Eylül 2016 Pazar 11:35

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan maganda dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı.
Dün gece yaşanan olayda, birbiriyle husumetli olan 4 kişi sokakta karşılaşarak kavga etmiş, kavgadan bir saat sonra sokağa dönen taraflardan biri silah ve pompalı tüfekle sokağa hedef gözetmeksizin kurşun yağdırmıştı. O anlar bir otelin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde sokağın başında aniden beliren bir araçtan inen 3 kişiden ikisinin aracın yanından, birinin ise sokağın içine kadar gelerek rastgele ateş açtıkları görülüyor.
Zanlıların kaçtıkları araçlar polis tarafından park halinde bulunurken, zanlıları yakalamak için yürütülen çalışma devam ediyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2016 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287