Mardin Valiliği’nden Nusaybin açıklaması

Mardin Valiliği, bir polisin şehit olduğu Nusaybin saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Nusaybin ilçemizde saat 07.30 sıralarında Cizre istikametinden Nusaybin’e geçmek isteyen bir kargo firmasına...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 12:12
Mardin Valiliği’nden Nusaybin açıklaması

Mardin Valiliği, bir polisin şehit olduğu Nusaybin saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.
Mardin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Nusaybin ilçemizde saat 07.30 sıralarında Cizre istikametinden Nusaybin’e geçmek isteyen bir kargo firmasına ait minibüs arama noktasındaki güvenlik güçlerimiz tarafından durdurulmak istenmiş, ancak araç içerisinden ateş açılması sonucu çatışma çıkmıştır. Çıkan çatışmada 2 bölücü terör örgütü mensubu ölü, 1 bölücü terör örgütü mensubu ise ağır yaralı olarak ele geçirilmiştir. Çatışmada 1 polis memurumuz yaralanmış olup, yaralı polis memurumuz süratle Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen şehit olmuştur. Olay yerinde ve araçta yapılan aramalarda 2 adet M-16 marka piyade tüfeği, 3 Kaleşnikof silah, 1 Glock marka tabanca, 4 adet el bombası, 18 adet Kaleşnikof şarjörü ve 3 adet dürbün ele geçirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Emniyet mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde hayatlarına devam etmesini sağlamak amacıyla bölücü terör örgütü mensupları ile mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287