Mersin'de laf atma kavgasında baba ve iki oğlu öldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde laf atma tartışmasından çıkan bıçak ve silahlı kavgada baba ve iki oğlu öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Mustafa U. ile eşi Aylin U., Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde yürürken, iddiaya göre cadde...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:57
Mersin'de laf atma kavgasında baba ve iki oğlu öldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde laf atma tartışmasından çıkan bıçak ve silahlı kavgada baba ve iki oğlu öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Mustafa U. ile eşi Aylin U., Ali Menteşoğlu Caddesi üzerinde yürürken, iddiaya göre cadde üzerinde kasaplık yapan şahıslardan biri çifte laf attı. Bunun üzerine şahıslar arasında çıkan kavga sırasında Mustafa U., karnından bıçakla yaralandı. Olayı duyan baba Gazanfer U., kullandığı araçla olay yerine gelerek yanında bulundurduğu av tüfeği ile Salih Ç. (52), oğulları Mesut Ç. (24) ve Mehmet Ç.’ye (21) ateş etti. Aldıkları saçma yaraları ile ağır şekilde yaralanan ve hastanelere kaldırılan Mesut, Salih ve Mehmet Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.
Olay sonrasında Mustafa U. hastanede tedavi altına alınırken, eşi Aylin U. ve cinayetleri gerçekleştirdiği iddia edilen babası Gazanfer U. gözaltına alındı.
Emniyet güçleri çevrede geniş çağlı araştırma yaparlarken, Mesut, Salih ve Mehmet Ç.’nin yakınları sinir krizi geçirdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287