Minik Efe’nin soğukkanlılığı faciayı önledi

Aydın’da ninesi ile birlikte evdeyken çıkan yangını sosyal medya hesabı aracılığı ile annesine bildiren ve itfaiyeyi aramasını isteyen minik Efe’nin ihbarı ile yangına müdahale edildi.Yangın, Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi 2023 Sokak’ta...

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 17:42
Minik Efe’nin soğukkanlılığı faciayı önledi

Aydın’da ninesi ile birlikte evdeyken çıkan yangını sosyal medya hesabı aracılığı ile annesine bildiren ve itfaiyeyi aramasını isteyen minik Efe’nin ihbarı ile yangına müdahale edildi.
Yangın, Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi 2023 Sokak’ta bir binanın en üst katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Candan Coşar’a ait evden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Diğer odadan gelen yanık kokusunu fark eden Efe B. önce ninesini uyarıp, ardından da tabletindeki sosyal medya hesabından dışarıda olan annesini arayarak evin yanmaya başladığını söyledi. Minik Efe, daha sonra ninesini de alarak bir anda duman altına kalan binadan çıkmayı başardı.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven ile ulaştıkları yanan eve, oksijen maskeleri ile girip yangına müdahale etti. İlk bulgulara göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında ev ve evde bulunan malzemeler kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

BİRBİRLERİNİ TESELLİ ETTİLER
Yarın yapacağı düğüne hazırlanırken dumanların yükseldiği evini görünce gözyaşlarına hakim olamayan damat adayı Candan Çoşar’ı kardeşleri ve yakınları teselli ederken, yangını erken fark edip ninesini kurtaran ve itfaiyeye haber verilmesini sağlayan Efe B. annesine ve ninesine sarılarak ağladı. Yangında ciddi miktarda maddi hasar meydana gelirken can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287