Motorize polislerine çarpma anı kamerada

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde bir otomobilin motorize polislerine çarpmasıyla yaşanan kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada emniyet şeridine giren otomobilin...

banner279
19 Ekim 2016 Çarşamba 14:55
15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde bir otomobilin motorize polislerine çarpmasıyla yaşanan kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada emniyet şeridine giren otomobilin çarpması sonucu, motosikletli iki motorize polisi hafif şekilde yaralanmıştı. Kazaya ilişkin güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, emniyet şeridinden giden yunus polisleri görülüyor. Kazanın meydana gelmesinin ardından olay yerine diğer polisler ve ambulans sevk ediliyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.10.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287