Ortalığı birbirine kattı: Linçten polis kurtardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde cinnet getiren bir kişi üzerine benzin dökerek, döner bıçağıyla Şanlıurfa-Diyarbakır yolunu kapattı.İddiaya göre, cinnet getiren M.A. üzerine benzin döktü. M.A. daha sonra döner bıçağını sallayarak...

banner279
14 Ekim 2016 Cuma 14:20
Ortalığı birbirine kattı: Linçten polis kurtardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde cinnet getiren bir kişi üzerine benzin dökerek, döner bıçağıyla Şanlıurfa-Diyarbakır yolunu kapattı.
İddiaya göre, cinnet getiren M.A. üzerine benzin döktü. M.A. daha sonra döner bıçağını sallayarak yol kesti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk ekibi edildi. Polisin ikna etmeye çalıştığı M.A. sakinleştirilemeyince olay yerindeki TOMA ile üzerine su sıkıldı. Elindeki döner bıçağıyla çevredekilere saldırmaya başlayan şahsı polis havaya ateş ederek durdurmaya çalıştı. TOMA’nın sıktığı su ile dengesini kaybeden M.A.’yı vatandaşlar ve polis etkisiz hale getirdi. Çevredekilerin M.A.’yı linç etmeye çalışması üzerine polis yeniden havaya ateş ederek vatandaşları uzaklaştırdı.
Polis aracına konularak Emniyet Müdürlüğüne götürülen M.A.’nın sorgusu sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.10.2016 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287