PKK’ya ait depo ele geçirildi

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi kırsalında Jandarma ve Emniyet güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda içerisinde patlayıcı ve yapımında kullanılan malzemelerin de bulunduğu bir depo ele geçirildi. Gümüşhane Valiliği’nden yapılan...

banner279
10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:09
PKK’ya ait depo ele geçirildi

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi kırsalında Jandarma ve Emniyet güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda içerisinde patlayıcı ve yapımında kullanılan malzemelerin de bulunduğu bir depo ele geçirildi.
Gümüşhane Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinde sürdürülen operasyonlar kapsamında, daha önce de iki kez sıcak temasın sağlandığı Kürtün ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlere ait depo ele geçirildiği bildirildi. Bugüne kadar arama tarama faaliyetleri sırasında 1 tanesi büyük olmak üzere toplam 6 sığınağın imha edildiği ifade edilen açıklamada, bugün bulunan depoda 1 adet bixi, 1 adet M16 tüfek, 19 adet el bombası, 2 adet düzeneği hazır el yapımı patlayıcı (EYP), 70 kilogram amonyum nitrat, 4 adet örgütsel doküman, 14 adet elektrikli fünye, 12 adet mekanik fünye, 1 adet regülatör, 13 adet kalaşnikof şarjörü, 3 adet M16 tüfek şarjörü ve muhtelif miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği kaydedildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287