PKK’ya hava harekatı: 7 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari’nin Dağlıca ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile Dağlıca kırsalında hava harekatı düzenlendiğini ve bölgede...

banner279
20 Eylül 2016 Salı 15:02
PKK’ya hava harekatı: 7 terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari’nin Dağlıca ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile Dağlıca kırsalında hava harekatı düzenlendiğini ve bölgede tespit edilen 2 dinamik hedef ile silah mevzilerinin ateş altına alındığını bildirdi. Bölücü terör örgütü mensubu 7 teröristin etkisiz hale getirildiği harekatın 6 dakika sürdüğü bildirildi.

TOPLAM 299 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
TSK’dan yapılan bir diğer açıklamada ise Hakkari Çukurca’da 214, Şemdinli’de 52, Yüksekova’da 27 ve Hakkari Merkez’de 6 terörist olmak üzere toplam 299 teröristin 4 Ağustos-20 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2016 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287