Polis aracı kaza yaptı: 6 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, biri polis 6 kişi yaralandı. Alanyurt istikametine seyir halinde olan Ahmet Ş. idaresindeki 43 HU 577 plakalı özel otomobil, Yağlı Tohumlar Kooperatifi kavşağında, polis memuru M.K’nin kullandığı...

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 11:54
Polis aracı kaza yaptı: 6 yaralı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, biri polis 6 kişi yaralandı.
Alanyurt istikametine seyir halinde olan Ahmet Ş. idaresindeki 43 HU 577 plakalı özel otomobil, Yağlı Tohumlar Kooperatifi kavşağında, polis memuru M.K’nin kullandığı ekip otosu ile çarpıştı. Kontrolden çıkan özel otomobil, orta refüje çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ahmet Şen ile yanında bulunan Melek S., Arif Ş., 5 yaşındaki Ahmet S. ile 9 yaşındaki Mustafa S. ve ekip otosunun sürücüsü M.K. yaralandı. Biri polis, ikisi çocuk 6 yaralı İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2016 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287