’Polisiz’ diyerek gasp yaptılar, kameraya yakalandılar

İstanbul Bağcılar’da kendilerine polis süsü veren şahıslar, bir vatandaşı park halindeki aracından indirerek yere yatırdı. Şahsın 740 TL’sini gasp eden saldırganlar, önce kameralara, sonra da polise yakalandı. Edinilen bilgilere göre...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 11:51

İstanbul Bağcılar’da kendilerine polis süsü veren şahıslar, bir vatandaşı park halindeki aracından indirerek yere yatırdı. Şahsın 740 TL’sini gasp eden saldırganlar, önce kameralara, sonra da polise yakalandı.
Edinilen bilgilere göre olay, 13 Temmuz günü Bağcılar 100. Yıl Mahallesi’nde yaşandı. Kendisine polis süsü veren iki kişi, S.D. isimli vatandaşı park halindeki aracından indirerek yere yatırdı. Şahsın 740 TL’sini gasp eden sahte polisler, kayıplara karıştı. Zanlıların gasp anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde şahsı boş bir alanda yere yatıran zanlılar, cebindeki paraları alıyor. Bir başka görüntüde ise kullandıkları aracın plakasını yakalanmamak için kapatan zanlılar, bir benzin istasyonuna geliyor. Benzin aldıktan sonra parasını vermeden gaza basan zanlılar benzin istasyonundan kaçıyor.
Olayı soruşturan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlılardan M.S. (26) isimli şahsı dün gözaltına aldı. M.S.’nin 3 adet kasten yaralama, 1 adet uyuşturucu madde ticareti, kapkaç suçlarından kaydının olduğu belirlendi.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287