Sakarya’da esrarengiz sığınak

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde vatandaşlar tarafından 9 metrekare genişliğinde esrarengiz bir sığınak bulundu. Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesinde vatandaşlar tarafından Kepekli Mahallesi Kanlıçay Deresi kenarında 9 metrekare genişliğinde...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 19:28
Sakarya’da esrarengiz sığınak
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde vatandaşlar tarafından 9 metrekare genişliğinde esrarengiz bir sığınak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesinde vatandaşlar tarafından Kepekli Mahallesi Kanlıçay Deresi kenarında 9 metrekare genişliğinde ve 1.5 metre yüksekliğinde esrarengiz bir sığınak bulundu. Vatandaşlar durumu hemen Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemede sığınağın yeni kazıldığını tespit ederken, arazi sahibinin FETÖ ile ilişkili olduğu iddia edildi. Jandarma konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287