Saldırıda 50 kişinin öldüğünü öğrenen gelin...

Gaziantep’te düğüne yapılan terör saldırısında yaralanan gelin Besna Akdoğan, getirildiği evde 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve 94 kişinin yaralandığını öğrenince baygınlık geçirdi. Gelin, hastaneye yetiştirilirken damat gözyaşlarına...

banner279
21 Ağustos 2016 Pazar 15:33

Gaziantep’te düğüne yapılan terör saldırısında yaralanan gelin Besna Akdoğan, getirildiği evde 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve 94 kişinin yaralandığını öğrenince baygınlık geçirdi. Gelin, hastaneye yetiştirilirken damat gözyaşlarına boğuldu.
Gaziantep’teki terör saldırısında yaralanan Besna Akdoğan, tedavisinin ardından götürüldüğü Akdere Mahallesindeki evinde 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve 94 kişinin yaralandığını öğrenince fenalaştı. Besna Akdoğan, İhlas Haber Ajansı muhabirleri tarafından araçla hastaneye yetiştirildi. Baygınlık geçiren Besna Akdoğan, bir yakını tarafından kucaklanarak, hastaneye taşındı. Gelini kucağında taşıyan yakını, ’sedye getirin’ diye feryat ederken, damat Nurettin Akdoğan ise eşinin başını tutarak, gözyaşlarına boğuldu.
Gelin ve damat, Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.08.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287