Samanyolu Televizyonunun spikeri Kemal Gülen yakalandı

Kastamonu’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in avukat yeğeni ve Samanyolu Televizyonunun ana haber sunucusu Kemalettin Gülen, saklandığı yerde yakalanarak...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 22:04
Samanyolu Televizyonunun spikeri Kemal Gülen yakalandı

Kastamonu’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in avukat yeğeni ve Samanyolu Televizyonunun ana haber sunucusu Kemalettin Gülen, saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörlü Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’ye yönelik soruşturmayı yürüten Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in amcasının oğlu avukat olan yeğeni Kemalettin Gülen, saklandığı araç ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Avukat Kemalettin Gülen, sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Gülen’in adli makamlara çıkartılacağı öğrenildi.
Avukat Kemalettin Gülen’in, Erzurum Pasinler nüfusuna kayıtlı olduğu, Samanyolu Televizyonunun ana haber sunuculuğunu yaptığı aynı zamanda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in avukatlığını da yaptığı öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 03:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287