Samsun denizi can aldı

Samsun’da farklı yerlerde serinlemek için denize giren 1 kişi boğulurken, 1 kişi ise boğulma tehlikesi geçirdi. Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Golf Sahası yanında serinlemek...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 21:32
Samsun denizi can aldı

Samsun’da farklı yerlerde serinlemek için denize giren 1 kişi boğulurken, 1 kişi ise boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Golf Sahası yanında serinlemek için denize giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 30 yaşındaki Ömer Mutlu, denizde bir çocuğun boğulduğunu görerek ona yardım etmeye çalıştı. Boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuğu çevredeki vatandaşlar denizden çıkartırken, Ömer Mutlu ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.
Ağabeyinin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Abdulkadir Mutlu da hemen 112 Acil Servis ve polislere haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları Ömer Mutlu’yu yaklaşık 30 dakika deniz içerisinde aradı. Aramalar sonucu Samsun Golf Sahası’nın yanındaki kayalıklarda Ömer Mutlu’nun cesedine ulaşıldı. Denizden çıkarılan Mutlu’nun cesedi olay yerinde bekleyen ambulansla hastane morguna kaldırıldı.
Öte yandan, İncesu mevkisinde kız arkadaşıyla birlikte denize giren 34 yaşındaki Musa Kara da boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan Kara, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince bilinci kapalı bir şekilde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287