Siirt merkezli terör operasyonu: 13 gözaltı

Siirt merkezli, Eruh, Pervari ve Şirvan ilçeleri ile Adana’nın Seyhan ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı. Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı’nca PKK/KCK Terör örgütünce şehir...

banner279
01 Ekim 2016 Cumartesi 14:50
Siirt merkezli terör operasyonu: 13 gözaltı
Siirt merkezli, Eruh, Pervari ve Şirvan ilçeleri ile Adana’nın Seyhan ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı.
Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı’nca PKK/KCK Terör örgütünce şehir eylemlerini başlatmak maksatlı oluşturulan yapılanmalara yönelik Siirt ili Pervari, Eruh ve Şirvan ilçeleri ile Adana ili Seyhan ilçesinde olmak üzere 16 ayrı adreste eş zamanlı operasyon icra edildi. Yapılan operasyonlarda 13 şahıs gözaltına alınmış olup, çok sayıda örgütsel doküman ve malzeme ele geçirilmiştir" denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.10.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287