Sınırda Hareketlilik, Çatışmalar Şiddetlendi

FIrat Kalkanı operasyonunda çatışmalar Karkamış’tan, Oğuzeli sınırına kaydı. Obüsler DAEŞ mevzilerini vururken, Suriyeliler de Türkiye sınırına sığındı. Fırat Kalkanı Harekatı’nın 11’inci gününde Devehöyüğü’nün karşısında...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 14:43
Sınırda Hareketlilik, Çatışmalar Şiddetlendi

FIrat Kalkanı operasyonunda çatışmalar Karkamış’tan, Oğuzeli sınırına kaydı. Obüsler DAEŞ mevzilerini vururken, Suriyeliler de Türkiye sınırına sığındı.
Fırat Kalkanı Harekatı’nın 11’inci gününde Devehöyüğü’nün karşısında bulunan Arap Aziz köyü civarında bulunan DAEŞ mevziler tank ve obüslerle vuruldu. Arap Aziz köyünde yaşayan Suriyeli siviller, hayvanlarını ve bazı eşyalarını alarak Türkiye sınırına sığındı.
Saat 13.30 sıralarında TSK tank ve obüsleri ile yaptıkları atışlarla Suriye’nin Arapaziz bölgesinde bir çok DAEŞ mevzisini etkisiz hale getirdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287