Teröristler AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman'ı öldürdü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece yol kesen bir grup terörist, kaçırdıkları Jirki aşiretine mensup korucuyu şehit ederken, teröristlerin kaçırdığı AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fikret Adıyaman’dan ise haber alınamıyor....

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 16:53
Teröristler AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman'ı öldürdü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece yol kesen bir grup terörist, kaçırdıkları Jirki aşiretine mensup korucuyu şehit ederken, teröristlerin kaçırdığı AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fikret Adıyaman’dan ise haber alınamıyor.
Dün gece ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü mevkisinde yol kesen PKK’lı teröristler AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fikret Adıyaman ile korucu olan kardeşi Naci Adıyaman’ı kaçırdı. Teröristlerin kaçırdığı iki kardeşin kurtarılması için operasyon başlatıldı. Bugün saat 14.00 sıralarında kaçırıldıkları yere 1 kilometre uzaklıkta Naci Adıyaman’ın cesedi bulundu. Ceset otopsi için Beytüşşebap Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fikret Adıyaman’ın bulunması için ise Kato Dağı’nda operasyonların sürdüğü belirtildi.
Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman da 11 Nisan’da yine aynı yerde yol kesen teröristlerin otomobiline açtığı ateş sonucu yaralanmıştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287