Teröristler mezarlığa el yapımı patlayıcı tuzakladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki bir mezarlıkta el yapımı patlayıcı bulundu. Patlayıcı, kontrollü şekilde infilak ettirildi. Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi’nde hayatını kaybetmiş yakınlarını ziyaret etmek...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 18:32
Teröristler mezarlığa el yapımı patlayıcı tuzakladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki bir mezarlıkta el yapımı patlayıcı bulundu. Patlayıcı, kontrollü şekilde infilak ettirildi.
Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi’nde hayatını kaybetmiş yakınlarını ziyaret etmek için mezarlığa giden vatandaşlar, el yapımı patlayıcı bulunca durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, mezarlığı boşaltıp, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra incelemelerde bulundu. Ardından patlayıcı, bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Patlama nedeniyle mezarlıkta derin bir çukur oluştu.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287