Tunceli’de çatışma

Tunceli’de güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Edinilen bilgiye göre, Tunceli Merkez Çiçekli köyü Kurutlu mezrasında PKK’lı bir grup tespit edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 22:07
Tunceli’de çatışma

Tunceli’de güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Tunceli Merkez Çiçekli köyü Kurutlu mezrasında PKK’lı bir grup tespit edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat timi sevk edildi. Kobra tipi helikopterlerin de havadan destek verdiği operasyonda PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandığı öğrenildi.
Çatışma nedeniyle Tunceli-Çiçekli köyü yolu güvenlik güçleri tarafından kapatılırken, başlatılan operasyonun hava destekli olarak devam ettiği ve öldürülen PKK’lılar olduğu belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287