Van'ın Özalp ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında patlama: 6 yaralı

Van’ın Özalp ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında PKK’lıların yola döşediği El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) infilak ettirilmesi sonucunda 5 asker, bir sivil yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Van’ın Özalp ilçesinde PKK’lı...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 17:34
Van'ın Özalp ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında patlama: 6 yaralı

Van’ın Özalp ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında PKK’lıların yola döşediği El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) infilak ettirilmesi sonucunda 5 asker, bir sivil yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Van’ın Özalp ilçesinde PKK’lı teröristler ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta askeri araca bombalı tuzak kurdu. El Yapımı Patlayıcı, kobra tipi askeri aracın geçici esnasında uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada yaralanan 5 asker ile bir sivil vatandaşın bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287