Yolcuları indirirken silahlı saldırıya uğradı

Kastamonu’dan İstanbul’a yolcu taşıyan otobüs şoförü, İstanbul’da silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, Cide’den İstanbul’a sefer gerçekleştiren şehirler arası yolcu otobüsü, İstanbul Balat’a geldiği esnada silahlı...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 20:51
Yolcuları indirirken silahlı saldırıya uğradı

Kastamonu’dan İstanbul’a yolcu taşıyan otobüs şoförü, İstanbul’da silahlı saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre, Cide’den İstanbul’a sefer gerçekleştiren şehirler arası yolcu otobüsü, İstanbul Balat’a geldiği esnada silahlı saldırıya uğradı. Yolcularını bırakmak için İstanbul Balat’taki ana yazıhanesine gelen otobüs, burada yolcularını indirdiği esnada kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Otobüsün yanına gelen iki kişi, otobüs şoförü Ender Bağ ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişiler, silahlarını çekerek otobüs şoförü Ender Bağ’a ateş etti. Ayağından yaralanan Bağ, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Oktay Ender Bağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kimliği belirlenemeyen iki saldırgan ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.
Yaşanan üzücü olay sonrası Cideliler Firması adına açıklamada bulunan firma yetkilisi Mustafa Demir, alçakça gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayarak saldırganların biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi. Zanlıların yargı önünde gereken cezayı alması için gereken her şeyin yapılacağını söyleyen Demir, şunları kaydetti:
“Kaptanlarımızdan Oktay Ender Bağ kardeşimize ve firmamıza yapılan silahlı saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler bilsinler ki yüce adaletin karşısında er ya da geç cezasını bulacaklardır. Cideliler Turizm olarak hiç kimseyle bir sorunumuz olmaz belli ki birilerinin bizimle sorunları var. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışan bir firmayız ve bu olaya da biz terör diyoruz. Şoförümüze yapılan saldırı aynı zamanda firmamıza yapılmıştır. Suçlular bulunup cezalarını çekene kadar konunun takipçisi olacağız.”
Yaşanan saldırı sonrası polis ekipleri, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 00:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287