Bartınlı sporcu judoda Türkiye şampiyonu oldu

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Ayşegül Bakır, judoda Türkiye şampiyonu oldu.İzmir’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Bartın’ı temsil eden Ayşegül Bakır tüm rakiplerini geçerek 48 kiloda Türkiye...

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 13:05
Bartınlı sporcu judoda Türkiye şampiyonu oldu
Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Ayşegül Bakır, judoda Türkiye şampiyonu oldu.
İzmir’de yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Bartın’ı temsil eden Ayşegül Bakır tüm rakiplerini geçerek 48 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu olan Özlem Berrak Anıt ise 44 kiloda Türkiye 5.’si oldu. Bartın’da sportif alanda başarının her geçen gün arttığını belirten Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, “Sporcularımızı ve Judo antrenörümüz Mustafa Uykan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287