Gebze SGK’da başarı,

Eskihisar’dan şikayet,

Dilovası Tem yolunda hepimizi üzen kaza mesajım var,

Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi SGK’da işi olan vatandaşların işleri tıkırında yürüdüğünden yüzü gülüyor. Müşteri iletişimine önem veren bu kuruma gelen vatandaşlarla konusunda uzmanlaşan personellerin ilgisi bireysel denecek düzeyde. Bireysel derken personel fazla oluşu demek değildir. Az personelle koordineli çalışmak ve personeller arası düzenli iş dağılımı yapıldığından her personel baktığı işe odaklı kendi konusuna hakim oluşundan kaynaklanıyor. Bu nedenle hem vatandaşın işi kolaylaşmış oluyor hem personel kuru gürültü iş yükünden kurtulmuş oluyor. Bu nedenle kurum içinde hoş bir hava esiyor.

Hep alışıla gelmiş yoğunluk, kapılara sarkan kalabalık, bahçede bekleyen vatandaşları görmek genelde dikkatimi çekiyor olsa da bu sefer yoğunluk görmemek dikkatimi çekti. Hem yeni binan fiziki koşullarının uygun oluşundan hem de iş yükünün ayrılmasıyla düzen içinde özverili çalışmadan kaynaklı bir ferahlık var.

Gebze Sosyal Güvenlik Merkezinde devamlı işyeri dosyalarıyla geçici inşaat ve ihaleli işler için toplam üç ayrı servis oluşturulması hem vatandaş, hem çalışan memura kolaylık sağlıyor. Daha da derinleştirmek gerekiyorsa bizim Gebze Sosyal Güvenlik Merkezi’nin bu uygulaması iş yükünü azaltarak vatandaşın rahat hizmet almasını sağladığı, iş yükünü azalttığı yönünde olumlu gelişmelerin duyulmasıyla birlikte başka İllerde de emsal gösterilerek uygulanmaya başlanması da elbette hepimiz için gurur verici bir tablodur.

Gebze’nin başka İllerde örnek olarak gösterilmesi, uygulanan ve memnuniyet sağlayan bu proje yine milliyetçi duygularımızı kabarttı. Sorun olduğunda yazılan her ne varsa sorunsuz olduğunda da yazılmasında fayda olduğunu düşünerek kaleme alarak paylaşayım istedim.

ESKİHİSAR'DA ZİFİRİ KARANLIK KORKUTUYOR!

Eskihisar'da yürüyüş yapan vatandaşlar kalenin üzerindeki caddede ve camiinin oradan köprüye çıkan yolda aydınlatmaların yanmadığından şikâyetçiler. Akşam sağlıklı olmak adına ailece yürüyüş yapan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadıklarını söylüyorlar. Tinercilerinde olduğunu belirten vatandaşlar şikâyetlerini dile getiriyorlar. Sağlıklı yaşam için akşamları ailece huzurlu yürüyüş yapmalarını engelleyen zifiri karanlığın aydınlatılmasını isteyen vatandaşlar bu konuda yetkililerden sağlıklı yaşamak için sağlıklı yürüyüş yapabilmek adına yardım bekliyorlar.

GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Dilovası ilçesinde, TEM yolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaralanan Kocaeli Valisi Hüseyin Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve bütün yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletirken hayatlarını kaybeden vatandaşımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.