Bolu Gerede'de anne ayı ve iki yavrusu vahşice öldürülmüş olarak bulundu

Karapazar köyü Havullu Yaylası mevkisin'de yol kenarında ayı ve yavrularını vurulmuş halde bulan köylüler, Hemen yetkili ekipleri , jandarmayı arayarak bilgilendirdiler

banner279
25 Kasım 2016 Cuma 20:54
Bolu Gerede'de anne ayı ve iki yavrusu vahşice öldürülmüş olarak bulundu

Ekiplerin yaptığı incelemede, ilk doğumunu yaptığı tahmin edilen anne ayı ile iki yavrusunun av tüfeği ile vurulduğu belirlendi. Bunu yapan insanlıktan çıkmış caniler için soruşturma başlatıldı.

Anne ayının yaklaşık 5 yaşında olduğu belirlendi.  Yavru ayılar ekipler tarafından bulundukları yerde toprağa gömülürken, birçok yerinden vurulan anne ayı ise ekipler tarafından alınarak tahnit işleminin uygulanması için İstanbul'a gönderildi.      

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ADİ YARATIKLAR VAHŞİCE ÖLDÜRDÜLER!

Çevrede yapılan araştırma'da ayı ve yavrularını vuran şerefsizler bulunamadı, Anne ve yavru ayıların bir çok kez vurulduğu tespit edildi. Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Kemal Can, anne ayı ve yavrularını canice öldüren kişilerin bulunması için jandarmayla birlikte çalıştıklarını söyledi. Can, anne ayının tahnitlendikten sonra Abant Tabiat Parkı’ndaki Tanıtım Merkezi ve Hayvan Müzesi’nde sergileneceğini belirtti.

Can, Abant’taki tanıtım merkezi ve müzenin aynısının Yedigöller Milli Parkı’nda da yapılacağını belirterek, "Yedigöller Tanıtım Merkezi ve Hayvan Müzesi’nin projesi hazırlandı. 1 yıl içinde hizmete girmiş olacak. Tahnit uygulanan ayı ile bazı hayvan cesetlerini daha sonra buraya naklederek sergileyeceğiz" dedi.


 

Son Güncelleme: 25.11.2016 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat ŞÜKÜROĞLU 2016-11-26 00:25:39

Böyle o çocuklarının Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın aynı şekilde can versinler serefsiz adiler ne istediniz masum canlardan insanmısınız siz şimdi öldürdünüzde ne oldu elinize ne geçti dilerim Allah c. c dan ilahi adalet tecelli eder tez zamanda can çekişe çekişe ölürsünüz.

Avatar
Mustafa 2016-11-26 21:01:07

Suriyede kadın ve çocuk katleden esaddan ne farkı var bu yavru lu ayıyı katleden caninin

banner287