Bolu’da da yoğunluk sürüyor

İstanbul’a dönüş yolculuğuna geçen tatilciler, Bolu TEM otoyolu ve Gerede mevkiinde yoğunluğa neden olurken, zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu.Bayram tatilinin ardından perşembe günü başlayan dönüş yolculuğu cumartesi günü de...

banner279
17 Eylül 2016 Cumartesi 19:10

İstanbul’a dönüş yolculuğuna geçen tatilciler, Bolu TEM otoyolu ve Gerede mevkiinde yoğunluğa neden olurken, zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu.
Bayram tatilinin ardından perşembe günü başlayan dönüş yolculuğu cumartesi günü de devam ederken, Anadolu’dan İstanbul’a dönen tatilciler Bolu Dağı ve Gerede kesiminde zaman zaman durma noktasında gelen trafikte dakikalarca beklemek zorunda kaldılar. Gerede’de kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, Bolu Dağı Tüneli civarında yoğun olan trafik akıcı şekilde seyretti. Sürücüler, polis ekipleri tarafından da dikkatli gitmeleri konusunda uyarıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280