40 yıldır görmediği kızını arıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, hayvancılık yaparken dolandırıcıların eline düşerek bütün mal varlığını kaybeden yaşlı adam sokaklarda yaşamaya başladı. Belediyenin sahip çıktığı yaşlı adam, 40 yıldır görmediği kızına ulaşabilmek için yardım bekliyor. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 15:16
40 yıldır görmediği kızını arıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, hayvancılık yaparken dolandırıcıların eline düşerek bütün mal varlığını kaybeden yaşlı adam sokaklarda yaşamaya başladı. Belediyenin sahip çıktığı yaşlı adam, 40 yıldır görmediği kızına ulaşabilmek için yardım bekliyor.

İnegöl’de hayvancılık yaparken dolandırıcıların hışmına uğrayan 71 yaşındaki İsmail Uzunceaslan, bütün mal varlığını kaybetti. Yaklaşık 15 yıldır sokaklarda yaşadığını ifade eden Uzunceaslan, eşinden ayrılmasının ardından kızını bir daha göremedi. Evlenerek Avusturya’ya giden kızı Nejla Uzunceaslan’a ulaşmak isteyen İsmail Uzunceaslan, “40 yıl önce eşimden ayrıldım. Kızım annesinin yanında büyüdü. Sonrasında evlendi ve Avusturya’ya gitti. 40 yıldır kızımı görmüyorum. Geçen yıl bir kez telefonla görüştük. O zaman gitmek istemedim. Kızım, ‘Senin sokaklarda kalman gücüme gidiyor. Yanıma alayım’ dedi. Yabancı memlekette ne yapabilirim diye düşündüm ve o yüzden gitmek istemedim. Sokaklarda kalıyorum. Artık kızımın yanına gitmek istiyorum, ama kızıma ulaşamıyorum. Telefon numaralarının olduğu defter ve kızımın bir resmi vardı. Sokaklarda kaldığım için onları da kaybettim. Şu anda irtibat kuramıyorum” dedi.

Şu an İnegöl Belediyesi tarafından huzurevi bahçesine konulan konteynerda kalan Uzunceaslan, “Belediye sahip çıkmazsa sokaklarda kalacağım. Mart ayı sonuna kadar burası var. Ama burası da olmazsa yine sokaklara döneceğim. Kızıma ulaşmak istiyorum. Bu konuda bana yetkililerin yardım etmesini istiyorum. Maddi durumum olmadığı için kızıma ulaşamıyorum. 71 yaşındayım ve sadece 3 ayda bir yaşlılık maaşı alıyorum” diye konuştu.

15 yıl öncesine kadar hayvan cambazlığı yaptığını belirten Uzunceaslan, “Hayvanlarımı üç kasaba kaptırdım. Dolandırıcıların eline düşünce bütün mal varlığımı kaybettim. Yaklaşık 15 yıldır sokaklarda yaşıyorum. Hiçbir şeyim yok. Kızıma ulaşılmasını ve kızımın bana sahip çıkmasını istiyorum. Bana 0 534 576 95 14 numaralı telefon numarasından ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

(Salih Bakıcı/İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287