FETÖ’den tutuklanan savcı cezaevinde ölü bulundu

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit, cezaevinde ölü bulundu. Yiğit’in intihar ettiği tahmin ediliyor.Bursa’da yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra...

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 16:17
FETÖ’den tutuklanan savcı cezaevinde ölü bulundu

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit, cezaevinde ölü bulundu. Yiğit’in intihar ettiği tahmin ediliyor.
Bursa’da yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit, cezaevine konulmuştu. Savcı Yiğit, kaldığı H Tipi Cezaevi tuvaletinde kendini çamaşır ipi ile astı. Yiğit’in cansız bedeni bu sabah koğuş arkadaşları tarafından bulundu. Çamaşır ipi ile yaşamına son veren Seyfettin Yiğit’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Yapılan otopsinin ardından Yiğit’in cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alındı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2016 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287