Polis Hırsızı Durdurmak İsterken Pompalı Tüfekle Yaralandı

Bursa’da polis güvenlik noktasından kaçan araçta olan sabıkalı hırsız pompalı tüfekle 2 polis memuru yaraladı.

banner279
23 Eylül 2017 Cumartesi 09:04
Polis Hırsızı Durdurmak İsterken Pompalı Tüfekle Yaralandı

Bursa’da polis güvenlik noktasından kaçan araçta olan sabıkalı hırsız pompalı tüfekle 2 polis memuru yaraladı.

Gece saat 23.30 da yaşanan olayda Nilüfer ilçesindeki arama noktasında polisin ‘Dur’ uyarısına uymayıp kaçan beyaz renkli bir aracın peşine düştü ekipler Samanlı kavşağında kıstırıp durdurdu. 

Araç içinde olan 3 şahıstan 2’si tesirsiz hale getirilirken 30 ayrı suçtan aranan sabıkalı hırsız olduğu öğrenilen B.Ö. (20) adlı şahıs yanındaki pompalı tüfekle polis ekiplerine ateş ederek kaçmaya başladı. 

Zanlının kaçarken ateşlediği tüfekten çıkan saçmalar 2 polis memuruna isabet etti yaralanmasına sebep oldu. 

Önce Mille Mahallesi’ndeki bir mezarlığa ordanda aynı bölgedeki bir armut bahçesine kaçıp gecenin karanlığında saklanmayı başaran zanlı 20’den çok polis ekibi armut bahçesinde aramaya başladı. 

Havanın karanlık olması sebebiyle bölgeye termal kameralı Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri gönderildi. Gözaltına alınan 2 şahıs emniyet müdürlüğüne götürüldü daha evvel 8 defa polisten kaçtığı öğrenilen B.Ö.‘yü arama çalışmaları devam ediyor.

(Samet Doğru/İHA)

Son Güncelleme: 23.09.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280