Çanakkale’de 61 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 61 kaçak göçmen yakalandı. Sivrice sahilinden şişme bota binerek yasadışı yollarla Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek için denize açılan Afganistan, Pakistan ve Nepal uyruklu 61 kaçak göçmen, TCSG...

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 15:31
Çanakkale’de 61 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 61 kaçak göçmen yakalandı.
Sivrice sahilinden şişme bota binerek yasadışı yollarla Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek için denize açılan Afganistan, Pakistan ve Nepal uyruklu 61 kaçak göçmen, TCSG 66 Bot Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda iki mil açıkta yakalandı. TCSG 66 botu ile Küçükkuyu açıklarına getirilen göçmenler, buradan Sahil Güvenlik rıhtımına taşındı. Üzerleri ıslak olan göçmenlere eşofman, ayakkabı ile yiyecek ve içecek dağıtıldı. Kaçaklar, kimlik tespitinin ardından Ayvacık’taki Göçmen Geri Gönderme Merkezi’ne sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287