Ayette de belirtildiği gibi "Her canlı bir gün ölümü tadacaktır" Ölüm insanın kaçamayacağı, bir gün mutlaka herkesin kapısını çalacağı en büyük gerçektir.

Uzun süredir yaşlılığa bağlı olarak kalp yetmezliği tedavisi gören geçmiş yıllarda Pendik’te Belediye Başkanlığı yapmış, hala Cadde ismiyle adı yaşatılan rahmetli Dr. Orhan Maltepe’nin kardeşi olan rahmetli merhume babaannem 1931 doğumlu Gülümser Gencer’i hafta sonu, Pendik Çarşı Merkez Camiinde kılınan öğle namazına müteakiben son yolculuğuna uğurladık. Sevenleriyle birlikte Cenazeyi aile kabristanlığı olan Pendik Tavşantepe Mezarlığına defnettik.

Cenazeye 2007-2009 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti’nin 22’nci Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Muzaffer Metin Ataç eşi Işın Ataç, CHP Gebze İlçe başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Salih Işık, Pendik 75.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Mutlu Bulut, Kocaeli Barosu Avukatlarından Alper Bayraktar, Nefes Gazetesi ve Duru Medya Grubu Yön.Kur.Başkanı Turan Korkut Gedik ve yönetimi, Sağlıkçı Ali Aras, çok sayıda Gebzeli katılırken, bu süreçte bizzat yanımızda olup isimlerini paylaşamadığım,cenazeye katılamayıp telefon açan çok değerli Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi parti temsilcilerine,Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine,Dernek yöneticilerine, kamu çalışanlarına,iş adamlarına,basın medya sektörünün değerli isimlerine sosyal medya üzerinden de başsağlığı dileklerini ileten tüm dostlarıma,takipçilerime,dinleyicilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

“İnsanlar biriktirin hayatlarınızda, her anınızda yanınızda olacak, sizleri yalnız bırakmayacak” sözü acı günler için geçerli tam yerinde bir sözdür. Allah’a şükürler olsun yurdumuzun dört bir yanından gelen taziye telefonları susmak bilmedi. Sağlıklı olmaktan sonra güzel dostluklar edinmek kadar zenginlik olamaz bu hayatta... Bu zamanda güzel insanları aynı anda bir cemiyetinde toplaya biliyorsan, sana ulaşıp seslerini duyurarak yanında olduklarını, acına ortak olduklarını gönülden hissettirebilen dostluklar kurmuşsan, acı gününde, mutlu gününde yalnız değilsen, en kral, en şanslı adam sensin demektir.

Cenaze işlemleri konusunda ilgili çalışmalarından dolayı Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve nezdinde Pendik Mezarlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum.

Allah vefalı, güzel yürekli insanları çevremizden eksik etmesin. Yakın ilginizden dolayı şahsım ve Gençer ailesi adına saygıyla şükranlarımızı sunarız.

Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber... Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?... Necip Fazıl Kısakürek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.