Gebze’nin tarih, kültür ve turizm değerleri içerisinde çok önemli yere sahip Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nde her gün sabah Namazı sonrasında şifa niyetine çorba ikram ediliyor.

Mustafa Paşa Vakfı tarafından salâvatlar eşliğinde zikir ve şifa ayetleri okunarak hazırlanan tekke çorbalarından içenlerin tadı damağınızda kalıyor. Üstelik sabahları Kocaeli ve İstanbul genelinden gelen vatandaşlar tarihi Çoban Mustafa Paşa Külliyesini ziyaret ediyor.

Çorbaları bizzat geniş bir kesim tarafından tanılan aşçı Son Osmanlı Lakaplı Mehter Hocası Zafer İşlek hijyen ortamda kendi elleriyle büyük bir titizlikle hazırlıyor. Son günlerde birçok etkinlikle adını sıkça duyduğumuz tarihimizi yansıtan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nde aynı zamanda düzenli olarak günlük üç çeşit sıcak yemek ihtiyaç sahiplerine veriliyor olması kadarda anlamlı bir şey olamaz. Verenlerden, emeği geçenlerden, katkı sunanlardan Allah razı olsun.

Gebzeli aileler, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nde Pazar günleri yatsı namazı sonrası gençlerin bir araya gelerek kötü alışkanlıklardan uzak hasbıhal yapmalarından duydukları memnuniyeti de dile getiriyorlar.

Merakla beklenen sınav sonuçları açıklandı

Aralık ayı içerisinde Türkiye genelinde Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavına giren adaylar sınav sonuçlarını bağlı bulundukları İlçelerin Kaymakamlık resmi internet adreslerinden merakla bekledikleri yazılı sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

Kaymakamlık internet sitelerinde başarı sırasıyla asil veya yedek şeklinde açıklanan sınav sonuçları hepinize hayırlı olsun.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin kuzeyindeki Afrin’ e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan kahraman kardeşlerimiz Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’a, Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’ya, Uzman Çavuş. Mehmet Muratdağı’na Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve yakınlarına Sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

BU VATAN SİZE MİNNETTARDIR

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Dualarımız Sizinle

Yüreğimiz ve dualarımız zeytin dalı harekatına katılan kahraman Mehmetçiğimiz ile,

Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin,

Rabbim Ordumuzun, Askerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Çıktıkları bu yoldan zafer ile dönmeyi nasip etsin,

Kalbimiz ve dualarımız sizinle,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.