Yücel Boru Fen Lisesi Sağlıkçıların Yanında

Koceli Gebze'de Eğitimde başarılı olan Yücel Boru Fen Lisesi geçirdiğimiz bu zor günlerde birlik beraberlik adına kendi elleriyle yaptıkları siperli maskeleri Gebze Fatih Devlet Hastanesine teslim ettiler.

banner279
21 Nisan 2020 Salı 20:25
Yücel Boru Fen Lisesi Sağlıkçıların Yanında

Koceli Gebze'de Eğitimde başarılı olan Yücel Boru Fen Lisesi geçirdiğimiz bu zor günlerde birlik beraberlik adına  kendi elleriyle yaptıkları siperli maskeleri Gebze Fatih Devlet Hastanesine teslim ettiler. 
Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa yaptığı açıklamada, "Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Corona Virüsü (COVID-19) sebebi ile sağlık çalışanlarına destek olmak adına okulumuzun kendi imkanları ölçüsünde 3D yazıcısı ile steril ortamda üretilip sağlık personellerinin görevleri esnasında güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için siperli maskelerimizi Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan NALBANT'a teslim ettik. Desteklerinden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener DOĞAN ve okulumun tüm ekibine teşekkür ederim" dedi. 

Son Güncelleme: 23.04.2020 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287