Belirsizlik ve zamanında tek bir ağızla açıklanmayan her türlü bilgi yerini yalan yanlış bilgi kirliliğine ve çeşitli dedikodulara bırakır.

Kocaeli genelinde Sağlık anlamında tayin rüzgârları esmeye devam ederken dün “Derince Hastanesinde neler oluyor” başlıklı yazım sonrası çeşitli yorumların ardından Kocaeli’nin önemli hastanelerinden biri olan Derinde Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticisi başarılı bir isim Doç. Dr. Mustafa Güneş’in görevden alınıyor iddialarının gecikmeli olarak netlik kazanması bilgi kirliliğine neden oldu.

Hatırlayacak olursanız ilk etapta Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde Yönetici / Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Hikmet Yaşar'ın yerine Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli'nin ataması yapılmıştı.

Sonrasında göreve başlaması beklenen Ali Ramazan Benli hocamızın Sağlık Bakanımız Op. Dr.Ahmet Demircan tarafından Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmesiyle bir türlü yöneticisi atanmayan Farabi Devlet Hastanesine Kocaeli bölgesinin önemli hastanelerinden biri olan Derinde Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticisi başarılı isim Doç. Dr. Mustafa Güneş’in getirilmesi bölge halkı başta olmak üzere hepimizi sevindirdi.

Uzun zamandır, Araştırma Hastanesi olacağı yönünde adın geçen Farabi Devlet Hastanesine tecrübeli bir isim gelmesi hastane çalışanları için iyi bir yönetici ve araştırma hastanesi olma yolunda hız kazanması bakımından bir şans oldu.

Kocaeli Derince Araştırma Hastanesinde uzun zamandır görev yapan yaklaşık olarak iki ay önce doçent unvanı alan adı sürekli hastane yöneticisi olacak yönünde adı geçen Kalp Damar cerrahisi Doç.Dr. Hüseyin Şaşkın’ın Derince Araştırma Hastanesi yöneticisi görevine getirilmesi hastaneyi çok iyi bilen bir yönetici olmasının olumlu sonuçlarını da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Doç.Dr. Hüseyin Şaşkın’ın yoğun ameliyatlara girdiği, hastane personelleri tarafından sevildiği dile getiriliyor. Kocaeli için hepimiz için sağlık noktasında önemli olan Farabi Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yöneticilerimize üslendikleri görevlerinde başarılar diler hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.

Sağlıcakla kalınız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğulu Düşmanı Şenol Ergüney 2017-12-07 23:40:23

Her yere artvinli yeteneksiz yöneticileri yerleştirmeye çalışan şenol ergüney doğuluları bir bir görevden aldı. Bu ayıptır. Nüfusun yüzde 30 u doğulu olan kocaeli ilinde bu tavır ile zarar verecektir. Bir ak partili olarak şenol beyin yaptıklarını kınıyorum

banner280