5 katlı binada çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü !

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 5 katlı binada çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü, binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

banner279
06 Aralık 2020 Pazar 12:56
5 katlı binada çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü !

 Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 5 katlı bir binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangını görerek sokağa dökülen vatandaşlar ise sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.
Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Orhangazi Mahallesi 240/2 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan beş katlı binanın depo olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Çıkan yangını gören çevredekiler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.Yangını gören vatandaşlar ise sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen yangının çıktığı binanın bulunduğu sokakta toplandı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izleyen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uymadı. Bazı vatandaşların ise maskelerini takmadığı görüldü. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287