Dilovası TEM'de 2 araç çarpıştı; 7 yaralı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi TEM Otoyolu’nda kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı.

banner279
24 Haziran 2022 Cuma 11:44
Dilovası TEM'de 2 araç çarpıştı; 7 yaralı

Edinilen bilgiye göre,Kocaeli’nin Dilovası ilçesi TEM Otoyolu Ankara istikametinde yol üzerinde seyir halinde olan A.K. idaresindeki 35 AOA 561 plakalı hafif ticari araç ile H.A. yönetimindeki 61 LG 870 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine adrese itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edilerek  ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak ambulanslara alınan yaralılardan 5’i tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, 2 kişi ise Gebze’de özel bir hastaneye götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287