Çok para verip dişlerini yaptıranlar, dişlerinin sağlam ve kusursuz olduğunu,

Az para verip dişlerini yaptıranlar, iyi olmadığını düşünmelerine bir anlam veremiyorum.

Diş sağlığında cüzdan dostu diye tabir edilen ADSM’nin imkanlardan faydalanan çoğu kişi memnun kaldığını ifade etse de yoğun talep olduğundan dolayı memnun olmayanlarda elbette olacak.

Diş sağlığı konusunda damak yapımızla birlikte birazda şanslı olmak gerekiyor. Günümüzde özel diş doktoruna bile gidip memnun olanlarla birlikte olmayanlar, üstelik mahkemelik olanlar bile olabiliyor. Sonuçta "Hekimler kusurlarından dolayı vermiş oldukları zararlardan sorumludurlar."

Hepimizin alıştığı, sürekli gidip memnun kaldığı market’i, kasabı, berberi, terzisi olduğu gibi diş doktoru da mutlaka vardır. Kısacası gittiğimiz özel diş hekiminden memnun olsak bile gece ağrı sızı içinde ansızın yolunu tuttuğumuz, sonrasında tedavi amaçlı gittiğimiz Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde de memnun oluyoruz.

Gecenin bir vakti tüm imkanları deneyip çözüm noktasında karşımızda derdimize derman olacak bir diş hekimi görmemiz kadar mutluluk verici bir şey olamaz, elbette bu durumdan bölge halkı duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.

Toplum olarak sıra beklemek, randevu almak işimize gelmese de Darıca ADSM giden hastaların yüzünü güldürmeye yetiyor. Geçtiğimiz gün Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde göreve yeni başlayan hekimlerle beraber şuan hekim sayısının 52'ye ulaşması bölgemizde ağız ve diş sağlığı açısından büyük önem taşıyor.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak hasta odaklı kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için mücadele eden, gittiğimizde fazla beklemeden meydana çıkan sorunlarla ilgilenecek birim hasta haklarında personel artışı yapılarak hekim sayısının arttırılması kadar önemli bir yatırım olamaz. Darıca ve Şekerpınar diş sağlığı merkezlerinde meydana gelecek yeniliklerin olumlu olumsuz gelişmelerin takipçisi olmaya devam ederken eli kulağında olan yeni başlayacak implant uygulamasıyla ilgili gelişmeleri de bekliyor olacağız.  

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde göreve yeni başlayan hekimler, Dt. Ezgi Batar, Dt. Burcu Yerli, Dt. Ömer Faruk Güler, Dt. Leyla Özkan, Dt. Gülçin Kamalı ve Dt. Fatma Üzümcü’ye görevlerinde başarılar dilerim.

Diş ağrısı çekenler dişleri sağlam olanları; yoksulluk çekenler de parası çok olanları mutlu sanırlar. "George Bernard Shaw"

Allah diş ağrısı çektirmesin.

Sağlıklı günler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.